VÄXJÖS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

WTC

BASED ON 47 REVIEWS

FÖRETAGSCENTER VÄXJÖ
BASED ON 2 REVIEWS

FRÖTRÄDET

BASED ON 11 REVIEWS

BYN
BASED ON 10 REVIEWS

KONTORSHOTELL SKOMAKAREN
BASED ON 1 REVIEWS

VÄXJÖ KONTORSHOTELL
BASED ON 0 REVIEWS

 
 
 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I VÄXJÖ

Växjö, detta nav i regionen. Vi har listat de kontorshotell och coworking platser som finns i Växjö, för att hjälpa dig hitta rätt och bland olika alternativ. Vi har valt att fokusera på omdömen när vi listar olika coworking platser i Sverige. Detta då vi tror omdömen ger bästa bild av om en plats är bra eller inte - det är att ha en bra miljö och community som för många är det viktigaste när de bestämmer sig om vart de ska ha kontor eller arbetsplats.

VAD RÄKNAR VI SOM COWORKING SPACE?

För oss är coworking spaces både traditionella kontorshotell och moderna varianter med fokus på flexdesks, hotdesks eller andra varianter. En del coworking platser fokuserar även på event eller mötesrum. Vi har valt att inkludera alla som är relevanta för dig som letar efter en arbetsplats att arbeta ifrån - vare sig du är en frilansare, en del av ett kreativt team eller en entreprenör som drar igång ett nytt startup.


MER OM VÄXJÖ

Växjö har en anrik historia, och handel och entreprenörskap är en del av detta. Vi tror på att fler vill starta företag i framtiden, och att ha en bra plats att göra det ifrån, inte bara rent praktiskt utan även omgiven av rätt människor, är en nyckel för framtidens tillväxt i Växjö och regionen.

HUR RANKAR VI COWORKING SPACES?

Vi har gått igenom alla kontorshotell och coworking platser i Växjö efter deras omdömen på Facebook och Google. Platser med mindre än 5 omdömen har vi gråmarkerad, för att indikera att det är svårt att avgöra om det är bra platser eller inte. Den avlånga rutan till vänster om varje ikon är omdömen användare lämnar på Google, och den blå ringen är omdömen baserade på Facebook.
I dagsläget har ICON högst ranking i Växjö.


COWORKING PLATSER I ANDRA STÄDER

LUND
HELSINGBORG
HALMSTAD