STOCKHOLMS BÄSTA COWORKING BASERAD PÅ OMDÖMEN

Här listar vi de bästa coworking spaces i Stockholm. Listan är baserad på omdömen och populäritet på de olika platserna. Vi har valt att prioritera ner platser med mindre än 25 omdömen, för att ge en mer rättvis överblick över de bästa alternativen. Vi uppdaterar listan löpande för att ge en överblick över Stockholms bästa coworking.

NORRSKEN HOUSE
BASED ON 211 REVIEWS

UNITED SPACES WATERFRONT
BASED ON 206 REVIEWS

CONVENDUM VASAGATAN
BASED ON 184 REVIEWS

CONVENDUM CENTRALEN
BASED ON 181 REVIEWS

H2 HEALTH HUB
BASED ON 39 REVIEWS

EPICENTER
BASED ON 456 REVIEWS

THE PARK HÄLSINGEGATAN
BASED ON 57 REVIEWS

HELIO HORNSTULL
BASED ON 41 REVIEWS

THE PARK SÖDRA
BASED ON 46 REVIEWS
HELIO HÖTORGET
BASED ON 46 REVIEWS

EMBASSY HOUSE MEDBORGARPLATSEN
BASED ON 29 REVIEWS

SEE YOU AT WORK
BASED ON 2 REVIEWS

DG97
BASED ON 23 REVIEWS
CECIL COWORKING
BASED ON 9 REVIEWS
OPENLABS COWORKING
BASED ON 19 REVIEWS

WEWORK
BASED ON 11 REVIEWS

 
 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I STOCKHOLM

Stockholm har en stor rad olika coworking spaces och kontorshotell. Vi har valt att försöka ranka de bästa - baserad på deras omdöme. Detta då en bra coworking plats enligt oss är en plats där många människor tycker om att sitta. Och omdömen på platser är ett bra sätt att synliggöra detta på.


VAD MENAR VI MED COWORKING SPACE?

Coworking är en trend som fick sitt namn på 2010-talet, och har sedan dess etablerad sig i Sverige. De första platserna i Sverige var platser så som Mindpark som öppnade redan 2007, men de senaste 10 åren har det hänt väldigt mycket här. Innan det hette coworking fanns det kontorshotell, företagshotell eller företagscenter. Alla varianter på liknande saker - att som mindre företag, frilansare eller team kunna sitta i en delad miljö nära andra.

Vi räknar in alla typer av platser, både platser som endast har kontor att hyra ut, men även platser som endast har skrivbordsplatser, så som flexdesks eller hotdesks. Men vi har även med platser som kombinerar dessa båda. Vi bryr oss inte om platserna själva kallar sig för coworking space, startup hub eller klassiska kontorshotell. Vi bryr oss bara om vad de som är på platsen tycker om den.


MER OM STOCKHOLM

Stockholm har gått från att vara en administrativ huvudstad till en av de starkaste centrum för tillväxt och teknikbolag i hela Europa. Utvecklingen som har skett i denna stad är unik och har gett hela Sverige en enorm uppsving. Det är inte konstigt heller att det då har dykt upp många platser där nystartade företag kan sitta eller frilansare kan arbeta effektivt ifrån.
Stockholm har idag Sveriges högsta koncentration av coworking spaces, och allt pekar på att det kommer förbli så.


HUR VÄLJER VI UT BÄSTA COWORKING SPACES?

Vi har valt att ha omdömen som huvudsaklig rankingsfaktor. Detta då vi tror att hur bra människor trivs är kritiskt för om det är en bra coworking plats eller inte. Därför har vi gått på både Googles omdömen och Facebooks omdömen. Den avlånga rektangeln är Google användarnas omdömen på en plats, och den blå cirkeln är Facebook användarnas.

När vi avgjort rankingen har vi tagit hänsyn till båda, och även till antalet omdömen i varje kanal. På det sätt hoppas vi kunna ranka Stockholms bästa coworking space. Och inte bara det, utan även ge en enkel överblick och lista över vilka coworking platser och kontorshotell det finns i Stockholm.

Vi vet att vår metod inte är perfekt, men vi tror den ger en bra överblick.

Letar du istället för coworking efter mötesrum eller möteslokaler i Stockholm, så kan vi rekommendera vår systersida moteslokaler.nu som listar de bästa platserna i stockholmregionen.

COWORKING PLATSER I ANDRA STÄDER

MALMÖ
HELSINGBORG
GÖTEBORG