MALMÖS BÄSTA COWORKING BASERAD PÅ OMDÖMEN

Här listar vi de bästa coworking spaces i Malmö. Listan är baserad på omdömen och populäritet på de olika platserna. Vi har valt att prioritera ner platser med mindre än 25 omdömen, för att ge en mer rättvis överblick över de bästa alternativen.


MEDIA EVOLUTION CITY
BASED ON 304 REVIEWS

Q OFFICE
BASED ON 1 REVIEW
GAME HABITAT
BASED ON 20 REVIEWS
HUBn
BASED ON 5 REVIEWS

UNITED SPACES STUDIO
BASED ON 22 REVIEWS

VÄXTHUSET
BASED ON 2 REVIEWS

REGUS
BASED ON 17 REVIEWS 
SPACES EPIC
BASED ON 13 REVIEWS
GENETOR MALMÖ C
BASED ON 3 REVIEWS
QUICK OFFICE EDEN
BASED ON 3 REVIEWS

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I MALMÖ

Malmö, den största staden i Skåne och dess administrativa och kommersiella nav. Om du vill veta vilka coworking platser som är de bästa i Malmö, så har vi sammanställt en lista här. Vi har valt att ranka coworkingspaces efter deras omdömen, då vi tror att det är en viktig indikator på hur bra de är. Många letar sig till coworking platser och kontorshotell för att ta del av en bra gemenskap. Så därför har vi listat de bästa arbetsplatserna i Malmö.

Vår förhoppning är att du ska finna sidan användbar för att hitta de bästa coworking spaces i Malmö, eller i andra städer. Och är det så att du saknar någon plats, så kontakta oss!

HUR DEFINERAR VI COWORKING I MALMÖ?

Tidigare pratades det om kontorshotell eller företagshotell. Sedan 2010-talet har coworking kommit som begrepp, och kan ta många olika former. En del rena kontorshotell fast i lite modernare tappning. Andra har inget fokus alls på kontor eller arbetsrum, utan endast på skrivbordsplatser - ofta kallade som hotdesks, flexdesks, fixdesks eller liknande. Och en hel del platser kombinerar alla dessa olika former.

Vi har valt att inkludera alla typer, både de som kallar sig själva coworking platser och de som använder andra begrepp, som tex just kontorshotell. Många av platserna vi listar har även utöver arbetsplatser andra möjligheter, till exempel ett café eller restaurang där det går bra att jobba ifrån.. Många av platserna i Malmö har även mötesrum och konferensrum, eller möjligheter för projektkontor.


MALMÖ - EN STAD I STÄNDIG FÖRÄNDRING

Malmö är en stad olik andra i Sverige. Med sin unika historia är det en plats som senaste 20 åren genomgått en enorm förändring. Från att ha varit en arbetar stad med varvet centralt, har det blivit en stad för entreprenörskap, tech-industrin och kreativa näringar. Denna stad har otaligt många frilansare och startups, och det sjuder av kreativitet och skapande. Även om staden har sina utmaningar, så är det en stad älskad av sina invånare. Det finns många som säger Malmö är lite utav Sverige Berlin - och vi skulle säga det stämmer på väldigt många sätt.

Det finns, inte oväntat givet situationen, många olika coworking spaces i Malmö. Allt från nischade platser, så som The Ground som har startup fokus, till platser som Media Evolution City med fokus på media-industrin och Minc som är en kommunal inkubator.

HUR RANKAR VI COWORKING SPACES I MALMÖ?

Vi har valt att lista försöka lista coworking spaces, hubar och kontorshotell baserad på hur bra personer drivs på dem. För att kunna göra det någorlunda jämförbart, har vi valt att basera det på de olika platsernas omdömen på Google och Facebook. Detta är inte perfekt, men vi tror det ger en bra indikation. Därför kan du se på deras ikoner en liten symbol för deras Facebook score, som är den blå cirkeln, samt en symbol för deras Google score, som den avlånga rektangeln. Båda är på en skala 1-5. Vi har sedan listat dem efter deras totala omdöme.

De coworking platser som har mindre än 25 omdömen har vi inte highlightad, då dessa bedömer vi är för få för att kunna ha någon tydlig utsägelse om det. Men vi vill även ge nya platser en möjlighet att synas, så har därför valt att ha gränsen relativ låg. På detta sätt hoppas vi kunna ge en bild av de bästa coworking spacen i Malmö.

Om du är intresserad av att hitta alternativ för kortare tider än endast coworking, så kolla in denna sida för möteslokaler. Där listas Malmös mest populära mötesrum.


COWORKING PLATSER I MALMÖ SOM HAR STÄNGT

En rad populära coworking spaces har funnits i Malmö som inte längre finns. Här är några av dessa som vi har haft koll på under tiden som vår sajt har funnits.

COWORKING PLATSER I ANDRA STÄDER

HELSINGBORG
LUND
HALMSTAD