LUNDS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

Här listar vi de bästa coworking spaces i Lund. Listan är baserad på omdömen och populäritet på de olika platserna. Vi har valt att prioritera ner platser med mindre än 25 omdömen, för att ge en mer rättvis överblick över de bästa alternativen.


COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I LUND

Lund, denna stad med fantastiska möjligheter, har mycket att erbjuda. Vill du veta vilka coworking spaces och kontorshotell som är bäst i Lund? Då kan du kolla igenom vår lista här. Vi rankar olika platser för att arbeta ifrån efter deras omdömen - av den enkla anledningen att vi tror att bra platser kräver bra människor. Att därför kolla på vad det finns för omdömen på platser avgör väldigt mycket tycker vi.

Vi hoppas du instämmer, och finner denna sida användbar för att hitta de bästa coworking platserna i Lund. Har du tips på platser vi inte har med, så kontakta oss och vi lägger gärna till dem.


VAD RÄKNAR VI SOM COWORKING SPACE?

När vi menar coworking space eller coworking plats så är det en rätt bred definition. Det är inte bara kontorshotell i Lund som vi bryr oss om, utan även platser där man kan hyra endast skrivbord, vad som ofta kallas flexdesk, hotdesk eller fixdesk tex. Det är i flera fall även platser där det sker en rad event, eller där företag kan hyra projektkontor eller mötes- och konferensrum också.


MER OM LUND

Lund är en stad som förknippas för många med entreprenörskap, kopplat främst till universitetet. Och så är det verkligen - en stad där många väldigt innovativa bolag har formats och grundats. Det finns en stor science park, Ideon, som är historisk och har gett grund till dussintals bolag som nu är internationellt erkända, så som Qlik, Axis och många fler.

Lund har dock länge saknad en mer gräsrots driven community kring entreprenörskap, något som kommit först nu med Mindparks etablering, som snabbt blivit centrala Lunds nav för näringslivet och startups. Men Lund har en lång tid framför sig, och dess plats i hjärtat av kommersiella Skåne, som sträcker sig från Helsingborg till Malmö, så har denna stad helt klart framtiden framför sig!

Vill du sitta på ett coworking space i Lund så finns det flera alternativ som är relevanta. Kolla in listan ovanför, för vilka som är populärast. Klicka dig vidare på dem för mer information eller klicka in dig på deras hemsida.


HUR RANKAR VI COWORKING SPACES I LUND?

Vi har valt att lista coworking platserna i Lund efter bästa omdöme av omvärlden. Detta betyder det är baserad på omdömen lämnat hos Google för de, och omdömen de har fått på Facebook. Vi har sammanställt det i den aktuella siffran, som syns på ikonen. Den vänstra ikonen är Googles omdöme, på skala 1-5, och den högre ikonen, den blå cirkeln, är coworking spaces omdöme på Facebook. Då nyöppnade ställen har mindre omdömen än äldre, har vi även listat hur många som har gett omdömen totalt. Om det är ett kontorshotell utan omdömen i någon av kanalerna så har vi dragit ett streck istället.

Platser som har mindre än 25 omdömen har vi markerad med grått, och placerad längre bak. Detta då platser med få omdömen för oss signalerar att det inte finns en så bra gemenskap, och att omdömen kan komma från personer direkt kopplade dit, om det är så få. Men då vi ändå vill göra det enkelt för nya coworking platser i Lund att visa upp sig så har vi satt gränsen vid 25.

På detta sätt hoppas vi kunna ge en bild av de bästa coworking spacen i Lund.

I dagsläget är Mindpark Lunds bästa coworking space.

Är du intresserad av att hyra rum kortare tid än som ett stadigt kontor? Då ska du kolla in sidan möteslokaler.nu, där listas Lunds bästa mötesrum

MALMÖ
HELSINGBORG
HALMSTAD