LINKÖPINGS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

DOSPACE STORA TORGET
BASED ON 65 REVIEWS

DOSPACE ALFA
BASED ON 49 REVIEWS

DOSPACE MJÄRDEVI CENTER

BASED ON 108 REVIEWS 

EAST SWEDEN GAME
BASED ON 20 REVIEWS

THE OFFICE
BASED ON 1 REVIEWS

DOSPACE LINK

BASED ON 22 REVIEWS

CLEANTECH PARK
BASED ON 3 REVIEWS

FIRST OFFICE HERTIG KARLSGATAN
BASED ON 0 REVIEWS

FIRST OFFICE TEKNIKRINGEN
BASED ON 0 REVIEWS

 
 
 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I LINKÖPING

Vi har listad de coworking platser och kontorshotell som finns i Linköping, baserad på deras omdömen. Detta då vi tror att lista coworking spaces efter omdömen ger bäst indikator för hur bra en plats är - då det är människorna och communityn som gör platsen.

VAD RÄKNAR VI SOM COWORKING SPACE?

Vi räknar både nya moderna coworking spaces och mer etablerade kontorshotell. Vi vet att gränsen inte är svartvit, och att det finns många olika nyanser. För oss är det centrala att detta är platser du som frilansare eller mindre företagare kan hyra in dig på och arbeta ifrån, och att du där träffar andra liknande personer.

Linköping finns det flera olika typer av coworkingplatser och kontorshotell. Det finns lokala initiativ, så som DoSpace och East Sweden Game. Men det finns även nationella aktörer, så som First Office, som är ett kontorshotell koncept som ägs av Klövern, och finns i andra städer så som Stockholm och Malmö, men även i mindre städer som Halmstad.


VARFÖR LINKÖPING?

Vi gör detta för en rad olika städer, och Linköping är med sin historia mycket intressant. Staden är just nu i en förvandling till en mer kunskapsdriven och entreprenöriell stad, och att ha bra coworking platser är en viktig del för detta. Därför vill vi lista de platser som är bäst i Linköping.


HUR RANKAR VI COWORKING SPACES?

Vi rankar platser baserade på deras omdömen på Google och Facebook. Vi vet detta är inte perfekt, men det ger en bra indikation och översikt. Det är dock viktigt det är omdömen från personer som sitter och jobbar på platserna, och inte bara de som är väldigt nära verksamheten. Därför fokuserar vi på platser med minst 25 omdömen. Platser med mindre än 25 omdömen har vi med också, men dessa är gråmarkerade och längre bak i ranking för att visa att dessa inte är lika pålitliga kring sina omdömen.

COWORKING PLATSER I ANDRA STÄDER

LUND
STOCKHOLM
HELSINGBORG