KUNGSBACKAS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

KUNGSBACKA BUSINESS CENTER
BASED ON 5 REVIEWS

HEDE KONTORSHOTELL

BASED ON 4 REVIEWS

KUNGSBACKA KONTORSHOTELL
BASED ON 2 REVIEWS

WORK HUB
BASED ON 11 REVIEWS

JOBBHOTELL
BASED ON 8 REVIEWS

 
 
 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I KUNGSBACKA

Vi har samlat alla coworking spaces och kontorshotell i Kungsbacka på en och samma plats. Detta för att ge en snabb och enkel överblick. Vi har även sorterad dem efter omdömen i sociala medier och på Google - för att vi tror det ger en indikation på vilket kontorshotell som är intressant för människor.

VAD ÄR ETT COWORKING SPACE?

Coworking space är ett nyare ord för kontorshotell, och båda avser platser där du som mindre företag, frilansare eller arbetande på ett större företag men med hög flexibilitet kan hyra in dig. Ofta på månadsbasis, men ibland också endast på dagsbasis. Coworking spaces finns runt om i Sverige, och vi har listat de som finns i Kungsbacka här.

VARFÖR KUNGSBACKA?

Vi har listat coworking platser och kontorshotell i en rad svenska städer, och Kungsbacka är en intressant stad med mycket potential enligt oss. Närheten till Göteborg och dess historia gör staden attraktiv som ort för många att bo i - och därmed även för frilansare och mindre företag. För att främja nätverkande bland dessa är coworking platser ofta centrala, och även så i Kungsbacka.


HUR RANKAR VI COWORKING SPACES I KUNGSBACKA?

Vi har valt att ranka de städer vi har listor för efter platsernas omdömen. Detta är inte en perfekt metod, men vi tror det ger en överblick som är relevant för dig som letar efter ett passande coworking space. Den vänstra delen, den avlånga rutan, är en plats omdöme på Google (för de platser det finns omdömen på Google för). Den högra, den blå cirkeln, är coworkingplatsens omdöme på Facebook. Nedan har vi noterad hur många omdömen det rör sig om.
Statistiken uppdateras periodvis, men är inte alltid up to date.

COWORKING PLATSER I ANDRA STÄDER

GÖTEBORG
HELSINGBORG
MALMÖ