JÖNKÖPINGS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

UNITED SPACES

BASED ON 0 REVIEWS

 
 
 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I JÖNKÖPING

Vi har gjort en lista på de coworking platser och kontorshotell som finns i Jönköping. Listan är baserad på deras omdöme på Facebook och Google, baserad på vad personer som jobbar därifrån tycker.

VAD RÄKNAR VI SOM COWORKING SPACE?

Coworking är ett begrepp som är relativt nytt, och som ökat stort sedan 2010. Traditionellt har man även pratat om kontorshotell eller företagscenter. Det som avses är platser där mindre företag, frilansare och kreativa teams kan hyra in sig, på antingen kontor eller skrivbordsplatser. I en miljö omgiven av andra personer i liknande sig.

I Sverige finns ett antal platser som var tidiga, som enskilda platser som inte är kopplade till en inkubator eller science park så var till exempel Mindpark i Helsingborg en av pionjärerna i landet.


VARFÖR JÖNKÖPING?

Vi listar coworking platser i en rad städer i Sverige, och Jönköping är intressant med sin historia och storlek. Vi tror att det framöver kommer bli en ännu mer entreprenöriell stad och att vi därför vill ge människor en lätt överblick över de alternativ som finns i Jönköping, och välja det bästa coworking spacet om det går.


HUR RANKAR VI COWORKING SPACES?

Vi tittar på platsers omdömen på Facebook och Google. Men för att räknas in krävs det minst 25 omdömen på en plats. Detta gör att flera av platserna i Jönköping inte kvalar in, och vi har markerad de med grå ton för att tydliggöra det. Vi vill samtidigt det ska vara någorlunda lätt för nya coworking platser och kontorshotell att etablera sig på rankingen, och därav har vi satt gränsen relativt lågt.

Har du tips på platser vi borde ha med som inte är med, kontakta oss.

COWORKING PLATSER I ANDRA STÄDER

STOCKHOLM
GÖTEBORG
HELSINGBORG