HALMSTADS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

WE SPACE

BASED ON 50 REVIEWS

KOJA

BASED ON 17 REVIEWS

HIGHFIVE

BASED ON 14 REVIEWS

READY 4 WORK

BASED ON 9 REVIEWS

 
 
 
 
 
 
first office tullhuset

BASED ON 0 REVIEWS

 
 
 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I HALMSTAD

Halmstad är en härlig stad, med en anrik historia. Vi har samlat de kontorshotell och coworking platser som finns i staden, för att identifiera de bästa. Vi tror att genom att ranka dessa platser efter omdömen på webben så ger det en bra överblick över de bästa platserna - då community och nätverk är det som betyder mycket för att det ska vara ett bra coworking space.

VAD ÄR ETT COWORKING SPACE?

Vi har en bred definition av vad som är en coworking plats. Det har sedan länge funnits företagshotell och kontorshotell, och coworking är den senaste formen av detta. Traditionella kontorshotell räknas också in hos oss, men coworking kan även vara platser som inte har fokus på kontor alls, utan endast på flexibla skrivbordsplatser, så som hotdesking eller flexdesks. Vi har valt att ha med alla som tillhandahåller möjlighet att hyra arbetsplats på kort tid - vare sig det är ett kontor eller en skrivbordsplats, eller om det är endast för en dag eller en månad.

I Halmstad finns det flera olika aktörer. HighFive och WeSpace är lokala initiativ, medans First Office är ett koncept som ägs av Klövern som finns i många andra städer också, så som Malmö och Linköping.

MER OM HALMSTAD

Halmstad är centrum för sin region, och många företag samlas här. Här är även högskolan, och platser som High5 finns i närheten, som har som mål att främja fler företag att växa fram. Men här har redan många bolag vuxit fram, och det märks i stadens företagsanda.

Halmstad är med sitt härliga läge och sin långa historia en perfekt stad i lagom storlek. Här finns allt, men är ändå nära och enkelt att ta sig.

HUR RANKAR VI COWORKING SPACES I HALMSTAD?

Vi har valt att ranka coworking spaces, hubar och kontorshotell enligt deras omdömen på sociala medier och webben. Detta är inte perfekt, men vi tror det säger mycket om en plats. Vi har valt att fokusera på Google och Facebook. Därav de små ikonerna på varje plats. Den vänstra, den avlånga, listar Googles omdöme av coworkingplatsen. Den högra, den blå cirkeln, listar Facebooks användarens omdömen. Båda är på en skala 1-5, och ger en tydlig indikation på varje plats.

Med platser som har mindre än 25 st omdömen har vi valt att gråmarkera dem och placera de längre bak. Detta då platser med för få omdömen är svåra att avgöra hur bra de är med dessa mått. Men vi vill samtidigt inte göra det för svårt för nya coworking platser att ta plats, så därav är gränsen relativt lågt satt.

På detta sätt hoppas vi kunna ge en bild av de bästa coworking spacen i Halmstad

MALMÖ
LUND
HELSINGBORG