BORÅS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN


KONTORSVALET

BASED ON 26 REVIEWS

TEXTILE FASHION CENTER

BASED ON 135 REVIEWS

KONTORSVALET K7
BASED ON 7 REVIEWS

 

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I BORÅS

Vi har listat de bästa coworkingplatser och kontorshotell i Borås. Vi har valt att lista dem efter omdöme i sociala kanaler och Google - för vi tror det säger mycket om en plats hur omtyckt den är. Och för många är syftet med att sitta på ett coworking space just att det är andra bra människor där.


VAD ÄR ETT COWORKING SPACE?

Coworking space, eller kontorshotell som det heter på svenska, är platser där du som frilansera, entreprenör eller mindre företag kan hyra in dig. Genom att dela ytor kan du ta del av service du annars inte hade kunnat ha, och bygga nätverk och kontakter som är svåra att göra annars. Samt att många tycker det är betydligt trevligare med "kollegor", även om de arbetar med helt andra verksamheter.


VARFÖR BORÅS?

Borås är en entreprenöriell stad, och det märks. Det finns många coworkingplatser i Borås för sin storlek. Stadens närhet till Göteborg och att vara centrum i sin närregion gör att det händer mycket i Borås.

HUR RANKAR VI COWORKING SPACES I BORÅS?

Vi har valt att ranka platser efter deras omdömen. För detta har vi i dagsläget valt Google och Faceobook. Googles omdöme är det som står i den avlånga rutan, med stjärnor. Facebooks omdömen är den blå cirkeln. Under har vi skrivit antal omdömen, då även det säger något om platsen.

Vi vet att detta inte är ett perfekt sätt att ranka platser på, men vi tycker det ger en överblick som är väldigt bra.

COWORKING PLATSER I ANDRA LIKNANDE STÄDER

COWORKING PLATSER I ANDRA LIKNANDE STÄDER

MALMÖ
LUND
HELSINGBORG