ÖREBROS BÄSTA COWORKING OCH KONTORSHOTELL BASERAD PÅ OMDÖMEN

MYOFFICE

BASED ON 140 REVIEWS

CREATIVE HOUSE

BASED ON 53 REVIEWS

ALEXBORG

BASED ON 7 REVIEWS

HAPPY SPINE

BASED ON 8 REVIEWS

COWORKING SPACES OCH KONTORSHOTELL I ÖREBRO

Coworking är ett relativt nytt koncept, som kallats både kontorshotell, företagscenter och business center tidigare. Vi har listat de bästa platserna i Örebro att arbeta ifrån. De skiljer sig lite åt i vad de erbjuder och vart de ligger, men gemensamt är att de alla är platser där företagare, mindre bolag eller kreatörer kan arbeta ifrån.


VAD MENAS MED COWORKING SPACE?

Coworking space är ett nytt koncept, men på något som funnits länge - att dela kontor. Vi räknar alla platser som hyr ut till mindre företag och entreprenörer, på en månadsbasis eller till och med kortare.


VARFÖR ÖREBRO?

Örebro, med sin anrika historia, är en speciell plats i Sverige. Som nav för regionen är det även en viktig stad, och företagandet här är viktigt för hela regionen. Vi har listat coworking spaces just för att här kommer några av de framtida företag som skapar tillväxt börjar. Att ha bra platser för mindre företag att både arbeta ifrån, och nätverka på, är viktigt för Örebros framtid anser vi.


HUR RANKAR VI COWORKING SPACES?

Vi rankar platser efter deras omdömen. Dessa är i huvudsak baserad på omdömen online, främst Google och Facebook. Vid varje ikon kan du se Google omdömen (den avlånga rutan) och Facebook omdömen (den blå cirkeln). Under varje ikon ser du även antalet omdömen, som ger en indikation det med.
Denna metod är inte perfekt, men vi tror den säger mycket baserad på att coworkingplatser ska vara platser där människor trivs. Detta är även ett enkelt sätt att få en överblick över vilka platser som är mest omtyckta i Örebro.

COWORKING PLATSER I SVERIGES STÖRSTA STÄDER

MALMÖ
STOCKHOLM
GÖTEBORG