STORA COWORKING KAFFETESTET 2022!

Det är viktigt att ha kul också. För att testa massa olika kaffesorter har vi gjort ett test ihop med kaffesidan nybryggt.nu, och låtit en rad coworkers ge uttalande om favoritkaffe de har!


Här är listan, på de mest omtyckta kaffesorterna.


HÄR ÄR LISTAN, PÅ DE MEST OMTYCKTA KAFFESORTERNA

1. Zoegas

Inte helt förvånande, detta kaffemärke är en favorit. Och det är inte konstigt, då vi själva är i Skåne så finns det en vis benägenhet att tycka om skånskt kaffe mest. Men vi vet att detta kaffe är populärt runt om i landet, och även tillfrågade coworkers på platser i Stockholm och Göteborg hade ofta Zoegas kaffe som favorit!


2. Lavazza kaffebönor

Detta kaffe, speciallt Lavazza Rossa malet kaffe, blev väldigt populärt trots att det inte är klassiskt svenska kaffe, utan italienskt istället. Men Lavazza har blivit allt mer känd i Sverige - och det är sedan länge Italiens mest populära kaffemärke! Just deras Rossa är också ett lite mörkare kaffe, som många i Sverige fallet lätt i sma


3. Arvid Nordqvist

Detta kaffe, som speciellt är populärt omkring Stockholm, står sig väl. Många tyckte om kaffet, och det är ett säkert kort som alltid går hem.


4. Lemmel kafferosteri

Lemmel, ett litet rosteri från norr Sverige var lit oväntat den fjärde favoriten. Deras kaffe var omtyckt, och man gillade deras stil och typ av kaffe.


5. Passalacqua

Även detta lite oväntat, då det är ett klassiskt italiensk kaffe, som är speciellt omtyckt för sina espressobönor och espressodrycker i vanliga fall. Men flera tyckte detta var ett smakrikt kaffe, och man gillade deras lite annorlunda förpackning och stil också, men indianen.


6. Johan Nyström

Detta kafferosteri, som senaste åren vuxit mycket i populäritet senaste åren. Det är inte lika traditionellt svenskt kaffe som de rostar, utan de försöker kombinera olika stilar, så som italienska kaffestilen med. Många tyckte även om deras roliga och lite annorlunda förpackningar.


De kaffesorter som testas här är alla malet kaffe. Men det finns också att köpa som hela kaffebönor. Vi testade inte heller nespresso kapslar, något som är vanligt på visa coworking spaces, men inte på de vi var på..


Vi har även lovat att berätta att nybryggt nu har öppnat i Finland, som tack för testet och kaffet. Osta siis heiltä kahvia netistä Suomessa.


Har du förslag på annat vi borde testa? Kontakta oss!